Vall de Núria i Campdevànol


Una vall millor i municipis amb governs que saben on van

El primer de setembre vaig tenir el plaer de fer un viatge força interessant. En primer lloc, a la Vall de Núria, amb motiu de la festivitat de Sant Gil, que consisteix en un seguit d’actes que rememoren la llegenda de l’estada del sant a la vall. Entre aquests, destaca l’homenatge dels pastors.
Aquesta visita em va permetre apreciar l’important esforç de millora de l’ indret que ha portat a terme Ferrocarrils de la Generalitat, especialment. Aquesta entitat, presidida per l’amic Joan Torres, fa temps que m’havia invitat a assistir a l’esdeveniment.
En definitiva, us recomano que visiteu Núria. A més a més de poder gaudir d’un paisatge espectacular, si aneu en família disposareu d’una bona colla d’atractius i, especialment, de la tranquil·litat de no haver d’escoltar el soroll de cap cotxe.
D’altra banda, la visita a Campdevànol em va permetre, un cop més, apreciar l’empenta de la seva alcaldessa, la Núria López.
Els ajuntaments han millorat sensiblement el país i fa goig veure polítics joves i amb empenta, que estan disposats a donar un gran impuls al seu municipi, amb un nou planejament, la previsió de millors infraestructures i la promoció turística.
Pel que fa a aquesta darrera activitat, el Consorci Ripollès Desenvolupament, del que en forma part Campdevànol, rebrà un important ajut econòmic de més 1,3 milions d’euros de la Secretaria d’Estat de Turisme, del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, pel desenvolupament del projecte “Terra de Comptes”.

Comentaris

Entrades populars