Hem sortit al carrer per reivindicar la política


Els socialistes de tot Catalunya en general, i els de Caldes d'Estrac en particular, avui hem sortit al carrer.
En un ambient festiu i d'alegria, hem plantat la nostra carpa al bell mig del poble, per explicar que estem governant, i ho fem amb fets contundents. Estem treballant seriosament per millorar el benestar dels nostres conciutadans, per tenir un país més competitiu, i per fer front a la crisi i sortir-ne més enfortits.

Volem explicar les polítiques que es porten a terme des dels governs d'Espanya, Catalunya i des dels ajuntaments on governem, en una visió federal, de suma d'esforços, que és el que entén i aplaudeix la gent, almenys, la nostra gent.
Ho fem un cop assolit l'Acord de Finançament amb èxit. Un èxit que només cal atribuir a aquells que han treballat sense defalliment per assolir els objectius fixats: Que fos estatutari des del primer dia, just, de caire federal i que permet a Catalunya cobrir les seves necessitats de despesa

Un Acord que ha representat estat un èxit de la política front dels que neguen la política, fins i tot des de les institucions polítiques. Un èxit dels que defensem la política com l'art de governar l'espai públic que compartim, front dels que defensen només els seus interessos personals i de partit.

Èxit que ajuda, en definitiva, a impulsar amb més força el model de convivència que considerem necessari per garantir el bon govern, la convivència i el progrés de Catalunya i Espanya: el federalisme. Una Espanya federal, on Catalunya esdevé una peça estratègica.

Comentaris

Entrades populars