Un país millor comunicat i més competitiu


Les connexions per carretera del Camp de Tarragona han fet un pas endavant, amb l'entrada en funcionament, aquest dijous, d'un nou tram de l'autovia A-7, coneguda com a del Mediterrani. Es tracta dels nou quilòmetres que hi ha entre Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant, una zona que registra un alt volum de trànsit, especialment a l'estiu. Entre els més beneficiats, la urbanització Miami Platja de Mont-roig del Camp, partida en dos per la N-340 i que suportava un alt volum de trànsit.
Viatjar entre Tarragona i l'Hospitalet per carretera i sense pagar és des d'aquest dijous molt més ràpid, gràcies al nou tram de l'autovia A-7 que ha entrat en funcionament. Es tracta de nou quilòmetres que han costat 45 milions d'euros. Amb dos carrils per sentit, té un traçat que transcorre més per l'interior que la N-340. Tant el delegat del govern central a Catalunya, Joan Rangel, com els alcaldes de Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant han remarcat que "la posada en funcionament d'aquest nou tram d'autovia millorarà notablement l'entorn dels dos municipis".
De fet, aquesta zona del Baix Camp registra un alt volum de trànsit tot l'any, ja que és un dels eixos que connecta amb València. A més, els vehicles que hi passen s'incrementen durant l'estiu, a causa dels turistes que visiten la zona i també dels que hi van a la platja.

Comentaris

Entrades populars