Govern és acció


A Ramon Roqué, l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, se’l veia molt content el passat dissabte 6 de març, i no era per menys. S’inaugurava la rehabilitació del Palau de l’Abadia i el Centre d'Interpretació del Mite del Comte Arnau, emmarcat en el Pla de Dinamització del Producte Turístic Terra de Comtes i Abats. L’espai, que estava ple a vessar, ha d’esdevenir un dels pilars de la promoció turística del municipi.
Em recordava una jornada excepcional en la meva etapa d’alcalde de Caldes d’Estrac: la inauguració de la Fundació Palau, i ho vaig dir públicament. A més a més, es dóna la circumstància que, entorn el mite del comte Arnau, hi ha relacionats Verdaguer – en menor mesura – i Maragall, els grans escriptors moderns catalans, també molt vinculats a Caldes.  
Havien estat molts anys d’obres, però en Ramon va posar en evidència una cosa que cal tenir sempre molt present: disposar de projecte és condició necessària però no suficient a l’hora de governar. Cal també deixar palès que govern és acció,perquè el projecte esdevingui realitat i provoqui els efectes desitjats.
Enhorabona Ramon, felicitats santjoanins i santjoanines!

Comentaris

Entrades populars