Ahir va ser un gran dia


Els que entenem la política com la gestió de l’espai públic que compartim, al servei de l’interés general, no podem fer altra cosa que sentir una gran satisfacció per la inauguració d'una magnífica instal·lació com la T1 de l'aeroport de Barcelona-El Prat.

La seva gestació ha estat llarga, com tots els grans projectes d'infraestructures. Durant els 5 anys que ha durat la seva construcció, l'he pogut seguir de prop i he tingut el plaer de participar directament en moltes gestions i decisions polítiques que han portat a fer realitat aquesta joia aeroportuària. Com diu el que la va concebre, una petita ciutat, lluminosa, racional i eficient, que esdevé una icona i la nova porta de Barcelona i Catalunya al món global.


Estic content com ciutadà de Catalunya, com responsable polític del partit que lidera la proposta de modernització d'aquest país, i com alt càrrec del govern que l'ha fet possible.

i avui també

Però avui, qui estava al peu del canó, des de la matinada i amb poques hores de descans, era Fernando Echegaray i el seu equip. Al seu costat, Javier Marín, director d'aeroports d'AENA i gran expert en gestió aeroportuària. Són un grup de magnífics professionals. Ells han estat la peça clau per arribar fins aquí amb totes les garanties. Avui han fet realitat un inici de singladura sense ensurts. Ells són la gran tripulació que ha fet enlairar la T1, majestuosament, fins el més alt del nostre cel mediterrani, un cel lluminós com la terminal que a tots ens enamora.


Felicitats Fernando, Javier, Glòria i tots i totes els que ho feu possible cada dia!!!


Comentaris

Entrades populars