Una bona celebració d'aniversari


L’aeroport de Barcelona rep el premi al millor aeroport d’Europa
L’aeroport de Barcelona ha estat premiat com el millor aeroport d’Europa de més de 25 milions de passatgers en els premis ACI Europe 2010.

El guardó va ser acordat en el marc de la 20ª. Assemblea General Anual de la Airport Council International Europe (ACI Europe).

El jurat ha valorat positivament l’aposta de l’aeroport en fer de la T1 un terminal pensat per satisfer les necessitats dels passatgers i les companyies mitjançant l’aplicació de les últimes tecnologies. El seu disseny lineal i ampli, així com l’agilitat dels processos, faciliten el pas dels usuaris per la nova infraestructura.

Un altre dels aspectes valorats és la consciencia mediambiental. Barcelona va ser el primer aeroport europeu en obtenir el certificat ISO 14.001 l’any 1999 per les seves iniciatives en la protecció del medi.

Finalment, el jurat també ha valorat la qualitat de l’oferta comercial i de restauració.

ACI Europe és una associació d’operadors aeroportuaris que representa els interessos de més de 400 aeroports de 46 països europeus i entre tots els seus membres gestionen el 90 per cent del tràfic comercial a Europa, amb més de mil milions de passatgers anuals.

Comentaris

Entrades populars