Una decisió estratègica de Mataró que s'estén al Maresme


El Tecnocampus, un exemple a seguir

Ara fa 10 anys, el govern socialista de Mataró va adoptar una decisió estratègica: tirar endavant el Tecnocampus. Eren temps en que els ajuntaments, que ara celebraran 30 anys de democràcia, decidien emprendre noves singladures, que havien de posar els fonaments del seu desenvolupament de cara al nou mil·lenni, i un cop exhaurides les primeres etapes de la democràcia, dedicades més a posar al dia les infraestructures básiques i els serveis municipals.

En el context de crisi econòmica que avui vivim, en el que és evident que cal portar a terme canvis estructurals en la nostra economia, una acció de govern com aquella, que molt aviat estarà a bon rendiment, s’ha de valorar com modèlica.
Cal valorar positivament l'acció de govern, però també cal que ens fixem clarament en les persones encarregades de portar-la a terme. Una cosa sempre va unida a l'altra. En la seva recta final, el projecte compta amb la capacitat, l'entusiasme i la dedicació de lAlicia Romero, un dels valors més destacats dels socialistes del Maresme.

El Tecnocampus combina adequadament formació universitària, innovació i empresa, la qual cosa converteix el futur parc tecnològic en un model a seguir.

Per tot plegat, el Govern d’Espanya ha atorgat a aquest projecte diversos ajuts en forma de crèdit sense interès, per valor de 8.846.900 euros, amb una carència de 3 anys i un termini d’amortització de 15 anys.

Comentaris

Entrades populars