El nou Fons Local fomenta un model econòmic més sòlid


El nou Fons Local per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local no solament respon a la necessitat de fer front a la crisi, sinó que fomenta el canvi a un nou model econòmic més sòlid i que garanteixi un creixement més estable.
L’aliança entre el Govern i els ajuntaments, que es va iniciar amb el primer fons local ha estat un encert. Cal felicitar els consistoris catalans pels projectes presentats al nou Fons, que responen clarament als objectius plantejats al Decret Llei que el regula.
Els 945 ajuntaments i la Mancomunitat de municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona han presentat un total de 4.018 projectes, 3230 corresponen a inversió per un import de 659,5 milions d’euros, mentre que 781 corresponen a despesa social, per un import de 135,6 milions d’euros.
La majoria dels projectes corresponen a l’eix de sostenibilitat econòmica, en concret un 38,8 per cent, mentre que un 34,5 per cent s’encaixen en l’eix de sostenibilitat social i el 26,7 per cent a sostenibilitat mediambiental.
En l’execució dels projectes d’inversió es preveu generar ocupació per 20.578 persones, mentre que els beneficiaris del projectes socials es calcula que seran 1.181.924 persones.

Comentaris

Víctor Cerveto ha dit…
Es tracta d'un exercici de solidaritat, una paraula la qual les i els socialistes no buidem de contingut. De solidaritat, de responsabilitat i d'iniciativa. Com a polític local, agraeixo la teva felicitació amb la seguretat que el nou projecte per a Canet de Mar tornarà a ser un èxit.

Una abraçada!

Entrades populars